Reacties van cliënten


“De therapiesessies bij Ilja Van Peel hebben ervoor gezorgd dat ik nu op een andere manier in het leven sta. Hij slaagde erin mij bewust te maken van heel wat negatieve patronen waarin ik steeds weer vastliep en leerde me hoe ik de dingen op een veel constructievere manier kon bekijken, benoemen en ervaren. Na een gesprek in de praktijk kreeg ik telkens suggesties mee die ik in mijn dagelijks leven in de praktijk kon brengen. Soms vroegen die een echte inspanning, soms waren het maar kleine aanpassingen die een groot verschil maakten. Gaandeweg leerde ik mezelf waarderen én mezelf opnieuw in contact te brengen met anderen. Ik zou deze therapie zeker aanraden aan mensen die ervan overtuigd zijn dat ze eerst hard ‘aan zichzelf moeten werken’ alvorens ze goed of sterk genoeg zijn. Het zou zomaar een verhelderende ervaring kunnen zijn.” (E.V., 10-10-2019)